Aquesta mitjanit acaba el toc de queda

Els passejos nocturns deixen d'estar prohibits

  • A partir d’avui a les 00:00h es podrà tornar a sortir de casa de nit. El toc de queda és l’única restricció que s’aixeca, la resta es mantenen, com a mínim una setmana més.

2022-01-20T11:48:03+01:0020/01/2022|

Aquesta mitjanit acaba el toc de queda vigent des del 23 de desembre, just abans de Nadal, i que impedia romandre al carrer entre la 1h i les 6h de la matinada. El confinament nocturn ha afectat a aquells municipis que tenen més de 10.000 habitants amb una incidència superior als 250 casos per cada 100.000 habitants en els últims 7 dies, entre ells la nostra ciutat. En total, hi ha hagut 132 poblacions afectades per aquesta restricció, la majoria d’ells per complir les condicions, però d’altres que han estat considerats “illa”, és a dir, que estan envoltats per municipis amb el toc de queda. 

Tot i que aquesta restricció finalitza avui, la resta encara es manté, com a mínim, una setmana més. Encara no es poden reunir més de 10 persones i l’oci nocturn no pot aixecar la persiana.

Pel que fa als aforaments, a l’interior de bars i restaurants segueix sent del 50%, mentre que en els equipaments esportius tancats és del 70%, el mateix aforament que a teatres, cinemes, auditoris, sales de concert, sales de vetlla i enterraments.

D’altra banda, l’ús del certificat Covid també es manté per accedir a bars, restaurants i gimnasos. Tot i que el govern català planteja aixecar aquesta mesura pròximament, encara no és “imminent”.

Comparteix el contingut!

Go to Top