Denuncien la caiguda d’objectes del camió de les escombraries

2022-01-20T18:05:32+01:0020/01/2022|

#laveudeCalella “He escrit vàries vegades a l’app de l’Ajuntament però no fan ni cas. Els camions que pugen de Calella fins a la deixalleria plens de brossa sense cap protecció van deixant rastre de tot el que els hi vola, perquè a més van conduint rapidíssim”, denuncia una seguidora.

Explica que “és fàcil de comprovar, doncs als vorals de la carretera està ple de plàstics que els hi volen dels camions de la deixalleria. Més amunt a la carretera d’Hortsavinyà, passada la deixalleria, no n’hi ha ni un de plàstic”.

Les imatges són una seqüència d’un vídeo que envia per demostrar que cau el contingut del camió. Es veu com un objecte blanc cau a la carretera i allà es queda mentre el camió continua el seu camí. En estar descobert, és molt fàcil que les deixalles caiguin.

Comparteix el contingut!

Go to Top