Lluís Navarro, fill de Calella, arriba a la final de “La Voz Senior”

  • Lluís Navarro actuant a la semifinal de La Voz
  • Lluís Navarro s'ha plantat a la final de "La Voz Senior" gràcies al seu talent musical, en el que destaca en el blues i el rock and roll. Una injecció d'adrenalina malgrat la decisió de presentar-s'hi la va prendre impulsat per la seva família.

2022-01-24T23:33:19+01:0024/01/2022|

La final del concurs musical d’Antena 3 “La Voz Senior” comptarà amb un home d’arrels calellenques. Es tracta de Lluís Navarro, actualment resident de Poblenou però nascut a la nostra ciutat, en la que hi ha actuat en infinitat d’ocasions. Amant del blues i del rock and roll, Navarro ha enlluernat als coaches i al públic amb les seves interpretacions. L’última, versionant el tema “Johnny B. Goode” de Chuck Berry.

Aquest dissabte s’emetrà la final del programa, en la que Navarro tornarà a demostrar el seu talent dins del seu estil musical amb opcions de proclamar-se vencedor, tot i que assegura que “arribar a la final per mi ja és guanyar”. Aquest, però no era el seu objectiu. De fet, no es volia ni presentar, tot i que l’experiència li ha sorprès gratament.

Navarro explica que des del programa van veure els vídeos que penja a les xarxes socials i li van demanar un llistat amb 20 cançons que voldria cantar i una sèrie de vídeos. En un primer moment, ell s’hi va negar. Però la seva família el va convèncer i es va presentar al càsting juntament amb milers d’aspirants. Va anar passant les proves fins que es va plantar a les audicions a cegues, en les que els quatre coaches es van donar la volta per demanar-li que formés part del seu equip. Ell, que no s’ho esperava, va decidir llençar el seu barret a l’aire i entrar al grup de qui l’agafés. Va tenir l’honor el “cantaor” de flamenc José Mercé, amb qui Navarro ha tingut un gran feeling. També amb la resta de participants, l’amistat que han forjat el porta a declarar que “no m’he sentit competint en cap moment“.

El gran pas del cantant pinedenc pel programa li ha suposat una injecció d’adrenalina després d’una temporada molt dura, en la que la pandèmia li ha arrabassat éssers estimats. “Però jo no em deprimeixo”, assegura amb una energia que ja voldrien molts joves. I tot i estar a un pas de guanyar un concurs nacional, continua fent les actuacions en directe a la nostra zona, ja sigui en solitari o amb el seu grup de blues, Smokin’ blues, amb qui ha tret el disc titulat “Blues black rose”.

Durant els seus 50 anys de carrera ha tocat juntament amb grans noms de la música com Diego Cortés, Carlos Santana, Los Ramones o Mike Oldfield i ha fet més de 8.000 “bolos”. També amb l’Orquestra Girasol, molt coneguda de les festes populars de la comarca. Els hotels de Calella han estat el seu bressol. Tot i que va començar tocant la guitarra, en un concert es va veure obligat a cantar per l’atac d’apendicitis del vocalista. Aquest moment va ser el punt d’inflexió que el va portar a posar-se davant del micròfon. I la seva intenció és continuar en el món de la música fins que el seu cos aguanti.

Comparteix el contingut!

Go to Top