L’incivisme s’accentua: llencen plats i burilles als embornals

2022-03-03T10:47:51+01:0003/03/2022|

#laveudeCalella Un seguidor denuncia que “molts embornals de Calella estan plens de burilles. El carrer que més n’és ple és el carrer Sant Joan. En concret, es poden veure cada dia diverses burilles al voltant dels embornals. Sobretot, davant dels establiments de bars i perruqueries”, assenyala. De fet, és habitual veure als fumadors llençant la burilla a terra o als embornals.

Però no són només burilles els objectes que llencen, sinó que també hi dipositen coberts i plats, objectes més grans que el forat de l’embornal i pel que cal estar una estona fins a posar-lo a dins, fet que demostra la intenció de col·locar-los enlloc de llençar-los a una paperera, com hauria de ser.

La fotografia és de l’embornal que hi ha al carrer Sant Joan cantonada amb Jovara, on es poden veure objectes a l’interior. El denunciant explica que s’hi llencen “burilles, restes de menjar i embolcalls (plats també) a l’embornal”.

És especialment greu perquè “totes aquestes restes van directament al mar perquè es tracta d’embornals pluvials”, lamenta. Tot el que s’hi llença ens ho podem trobar al nostre costat quan anem a l’estiu a la platja, a més de contaminar el medi ambient.

Comparteix el contingut!

Go to Top