ERC Calella escull, de nou, Xavier Ponsdomènech com a alcaldable per les municipals de 2023

Xavier Ponsdomènech a la seu d'ERC Calella

2022-03-06T08:46:36+01:0005/03/2022|

Xavier Ponsdomènech tornarà a ser el cap de llista d’Esquerra Republicana de Calella a les pròximes eleecions municipals. No ha estat una sorpresa; aquesta setmana, l’executiva local li donava el seu suport perquè repetís  i era l’únic candidat que s’hi presentava. La militància republicana de Calella l’ha escollit per unanimitat en una assemblea celebrada aquesta tarda.

Els repbublicans calellencs han celebrat una assamblea aquesta tarda per escollir el candidat

Ponsdomènech, de 42 anys, és empresari tèxtil i l’actual portaveu del partit a nivell municipal. Va encapçalar la candidatura l’any 2019 com a independent després que Iolanda Matas renunciés al càrrec. Durant aquesta legislatura, s’ha afiliat a ERC. De perfil marcadament independentista, va coordinar diversos projectes de la Plataforma Calella decideix Independència i ha estat també coordinador de l’Assamblea Nacional Catalana de Calella.

En les últimes eleccions municipals, ERC Calella va obtenir 1.860 vots aconseguint 4 regidors (Ponsdomènech, Pilar Rocafort, Carles Ferrer i Míriam Sellés), els mateixos que la legislatura 2015-2019, on la cap de llista era Cristina Gómez.

ERC és la primera agrupació local que presenta oficialment el cap de llista per les eleccions de l’any vinent, la resta de partits guarden en secret qui és el seu candidat a l’alcaldia.

Durant la jornada d’avui els republicans calellencs han acompanyat a la vicepresidenta primera del Parlament, Alba Vergés, a una visita amb comerciants de la ciutat.

Comparteix el contingut!

Go to Top