Terrasses plenes en uns dies festius d’ambient estiuenc

El vermut de diumenge és gairebé una tradició

2022-04-17T12:51:13+01:0017/04/2022|

Els bars i restaurants calellencs s’estan beneficiant d’aquests dies festius i assolellats per fer caixa després dels dos anys de pandèmia amb restriccions a l’hostaleria. La calor d’aquests dies fa molt agradable estar a l’aire lliure, pel que les terrasses funcionen a ple rendiment, on fins i tot costa trobar taules lliures. En un dia relaxat, sense presses, prendre un refresc o una cervesa acompanyat d’alguna cosa per picar és gairebé un ritual per molta gent, fent el vermut del diumenge.

La fi de la majoria de restriccions, que culminarà aquest dimecres quan la mascareta deixi de ser obligatòria en interiors, també ha propiciat més confiança en calellencs i turistes que s’han animat a visitar-nos. Una esperança pel turisme que confia en la veritable remuntada amb els dits creuats.

Comparteix el contingut!

Go to Top