“L’aprenent de rellotger”, el nou llibre de l’autor calellenc Marçal Mora

  • L'escriptor calellenc estrena llibre per Sant Jordi

Marçal Mora presenta "L'aprenent de rellotger"

2022-04-21T19:21:34+01:0021/04/2022|

L’escriptor calellenc Marçal Mora publica nou llibre per Sant Jordi. “L’aprenent de rellotger” és una història de ficció ambientada al Palau Ducal de Venècia, un indret que “em va impactar tant quan el vaig visitar un estiu, també els dos rellotges gegants que existeixen i que els pots visitar, que vaig decidir fer una història”, afirma. La reparació d’aquests dos rellotges gegants és l’encàrrec que reben l’aprenent de rellotger i el seu mestre, una petició que vindrà amb un encàrrec especial difícil de complir.

Tot i que la història s’emmarca al segle XV, Mora explica que “m’he pres la llicència d’ajuntar diferents èpoques com si tot passés en el mateix any”. L’amor no podia faltar en la novel·la; el jove aprenent s’enamorarà dins les parets del palau alhora que haurà d’assumir les obligacions del seu mestre quan aquest cau malalt.

Es tracta d’un llibre que s’ha cuit a foc lent: l’escriptor va visitar el Palau Ducal fa 10 anys i fa 5 que va començar a redactar-lo. Fins que no ha trobat la fórmula exacta per narrar l’ofici de rellotger combinat amb una trama atractiva, no ha parat.

“L’aprenent de rellotger” és un llibre autoeditat a través d’Amazon, que es pot adquirir en digital i en paper. És el primer en català però el quart de la seva trajectòria. Anteriorment ha publicat “En bragas”, “El regalo de Pablo” i “El vendedor de muñecas”, així com el relat breu “El tapís de la creació”.

Comparteix el contingut!

Go to Top