Activitats finals del Festimatge

2022-04-22T14:28:25+01:0022/04/2022|

Darrer cap de setmana del Festimatge… Fins diumenge podem gaudir encara de les exposicions a la Fàbrica Llobet i a l’Ajuntament Vell (aquesta s’allarga uns mesos més)… Igualment continuen als aparadors de diverses botigues i establiments comercials, materials de col•lecció del cinema Pathè Baby i fotografies de la Lliga Social de FFC.

Avui divendres comencen les activitats de la Trobada Internacional de Cinema 9,5 amb la projecció de Cinema Mut acompanyat de piano en directe a Can Saleta a les 21.00 hores…

Dissabte al matí, a la sala Polivalent de la Fàbrica Llobet, Mercat del Col•leccionista i diferents tallers de cinema.

A l’auditori de Can Saleta, a les 17.30h, projecció de films en format original participants a la Mostra Internacional de Cinema 9,5 i Segona Trobada ON LINE.

A partir de les 19.00h al mateix local, acte de Reconeixement i Homenatge a Encarnació Soler, Doctora en Història de l’Art, col•laboradora del Festimatge i que malauradament ens va deixar fa uns mesos.

I finalment diumenge a les 11.30 hores, també a Can Saleta, Gala de Cloenda del Festival, amb lliurament de premis i guardons als participants de la Trobada de Cinema 9,5 i als guanyadors dels Trofeu Torretes de Cinema i Fotografia. Més informació: www.festimatge.org.

Aquests seran els darrers actes de la 17ena. Edició del Festimatge, el Festival de la Imatge de Calella… Aprofitem-los!!!

Colo, divendres, 22-abril-2022

Comparteix el contingut!

Go to Top