Si l’Ajuntament fos l’envelat

2022-04-30T18:36:48+01:0030/04/2022|

Si fos l’envelat hauríem de dir que tenim nova parella de ball.

Buch i Rando han agafat el ritme del “nou Ajuntament”.

Dues cares joves que estan donant un nou estil al dia a dia, ara bé, sabran portar el pas del poble?

Només l’estil no soluciona cap problema estructural, els dèficits de gestió i organització són palmaris (Urbaser, cobriment de la riera, contractació de personal, policia, brigada…)

L’antiga parella de ball Candini-Torres dirigeix des de darrere l’escenari, suposem.

Esquerra s’ho mira des de la llotja, esperant que algú la tregui a ballar. No ha trobat ballador. Ara ja espera que s’acabi la funció per començar un ball nou. La música que ha sonat aquesta legislatura tampoc era molt ballable (pandèmia, fiscalia…).

Els Comuns, des de la seva bicefàlia (Tejada-Juhé), viuen una complexitat existencial que no acaben de resoldre, fan oposició o be s’abstenen en un acte de sublimació ètica. Quin orgasme polític! Hauran de muntar un taller de meditació al ritme dels gongs tibetans per recuperar la seva essència.

A la CUP no l’interessa la música que sona. Elles van sempre amb els auriculars a tota hòstia (camió de les escombraries, Calella Romana, platja de gossos). De fet, elles més que d’envelat són de barraques.

Finalment, en Gomis de Ciutadans aspira a fer de director d’orquestra i això que acaba d’arribar i no sap de solfa, només sap xiular dues melodies: “tu escuela me adoctrina” i “aleja de mi ese lazo amarillo”, no para de fer-les sonar. Sembla ben bé la cançó enfadosa.

Ara bé, a l’últim ple extraordinari es van prendre tots els acords per unanimitat:

-Platja de gossos per aquest mateix estiu.

-Platja sense fum, excepte a la zona exterior de les guinguetes.

-Queda prohibida la pesca recreativa i subaquàtica a la zona de les Roques.

Potser sí que acabaran de fer una bona coreografia tots plegats, mentrestant els ciutadans l’anem ballant com podem…

Salut per tothom.

Comparteix el contingut!

Go to Top