Al transport públic cal dur mascareta

2022-05-05T14:28:30+01:0005/05/2022|

#laveudeCalella La mascareta ha deixat de ser obligatòria a la majoria dels espais, però al transport públic, com el tren, encara s’ha de portar. A la fotografia es veu com hi ha gent que ho respecta, però una seguidora lamenta que no tothom ho fa. Hi ha turistes que no duen mascareta a l’interior dels combois, pel que considera que “és necessari que recordin als turistes l’ús de les mascaretes. Els hotels, les agències… Tots els hi haurien de fer recordar”.

Però no tots els que no segueixen la mesura són turistes, sinó que hi ha molta gent local que tampoc ho fa. El transport públic és un espai petit on cal estar a poca distància de persones desconegudes, probablement durant una bona estona. Ja hi ha alguns experts que avisen que podria arribar una setena onada covid, pel que el millor és prevenir.

Comparteix el contingut!

Go to Top