Una batussa entre joves acaba amb la mort d’un d’ells a Pineda de Mar

  • La víctima és un veí de Salt de 18 anys

  • Els Mossos han detingut un jove de Pineda de 18 anys, pressumpte autor de la ganivetada

Els fets van passar a les 8 del vespre de dijous

2022-05-06T16:09:44+01:0006/05/2022|

Una discussió entre un grup de joves a la plaça del davant de l’Escola Jaume I, al centre de Pineda, ha acabat amb la mort d’un d’ells després de quedar malfertit amb una ganivetada al pit. Els testimonis de l’agressió han avisat a la policia que, a l’arribar fins al lloc dels fets, ha començat a atendre la víctima, un jove de 18 anys de Salt, que patia una parada cardiorespiratòria a consequència de la ferida d’arma blanca.

Els fets han passat cap a les vuit del vespre. Els Mossos van rebre l’avís que hi havia una persona inconscient al carrer amb signes de violència i fins al lloc s’hi va desplaçar una ambulància que va intentar reanimar el jove i portar-lo fins a l’Hospital, però els sanitaris no han pogut fer res per salvar-li la vida degut a la quantitat de sang que hauria perdut a causa de la ferida. També la Policia Local va traslladar-se fins la plaça, de fet va ser el primer cos d’emergències en arribar i atendre la víctima.

La víctima, a l’esquerra, i els Mossos durant la investigació, a la dreta. (Fotos: CCMA)

Segons els testimonis, forces persones participaven en la baralla. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació, que se centra en identificar tres joves participants de la baralla i que han marxat després de l’agressió i un conductor de moto que també ha fugit; els Mossos tenen la identificació de la matrícula de la moto. Pel que se sap, són joves que normalment es reuneixen en aquesta plaça al carrer Lluis Vives. Els Mossos han detingut el pressumpte autor de la ganivetada, un jove de Pineda de 18 anys. Amb tot, la investigació continua oberta. La policia busca almenys dos sospitosos més d’haver participat en la batussa.

L’Ajuntament de Pineda de Mar lamenta la mort del jove i ha expressat el seu condol a la família de Salt per la seva pèrdua. El consistori s’ha posat al costat dels Mossos d’esquadra i Policia Local per ajudar en la investigació i detenir el o els pressumptes autors de l’agressió. Des de l’Ajuntament de Pineda asseguren que treballen en els valors per viure en una societat lliure de qualsevol mena de violència. Per la seva banda, l’Ajuntament de Salt també lamenta els fets. Els cos policial municipal de Salt també col·labora en la investigació

Comparteix el contingut!

Go to Top