La Policia Local deté un conductor que duplicava la taxa d’alcoholèmia i la velocitat de la N-II

La Policia Local ha detingut al conductor a tocar de la Riera Capaspre. (Foto: @PoliciaCalella)

2022-05-07T16:41:16+01:0007/05/2022|

Conducció temerària, desobediència i resistència són els càrrecs que se li imputen a un home de 33 anys, veí de Manresa, que ha estat detingut aquest matí, als volts de dos quarts de vuit, a la carretera N-II. El motiu és que el conductor circulava sobrepassant àmpliament el límit de velocitat de la via i amb una taxa d’alcoholèmia que duplicava la permesa. També s’ha saltat els semàfors, ha envaït el sentit contrari i ha xocat contra una senyal.

El cotxe circulava en sentit Barcelona per la carretera. Els testimonis destaquen la gran velocitat a la que anava, conduint de forma temerària i avançant els vehicles fins i tot col·locant-se en el carril contrari. El conductor ha estat a punt d’atropellar un vianant en la seva marxa erràtica i sense cap respecte per les senyals de trànsit.

La Policia Local ha detingut a l’home a tocar de la rotonda de la Riera Capaspre. Els Mossos se l’han endut perquè haurà de comparèixer davant del jutge, tot i que es preveu que estigui un temps sense poder tornar a conduir.

Comparteix el contingut!

Go to Top