Junts presenta a Josep Grima com a cap de llista per les municipals del 2023

Josep Grima durant la presentació al Passeig Manuel Puigvert

  • L'agrupació local de Junts ha donat a conèixer el seu cap de llista en un acte al Passeig Manuel Puigvert davant d'un centenar de persones.

2022-05-08T13:18:13+01:0008/05/2022|

Josep Grima encapçalarà la llista de Junts per Catalunya a Calella. Era un secret a veus, ja que Grima ha estat el portaveu de la formació i la seva cara visible des que es va constituir a nivell local, de la qual ha rebut el 100% d’avals. Ha presentat tots els actes que han organitzat i és una persona coneguda a la ciutat.

El flamant alcaldable a les eleccions municipals del 2023 ha donat a conèixer la notícia en un acte obert al públic al Passeig Manuel Puigvert, en el que ha destacat la seva voluntat de “fer pinya” i portar a terme una “política constructiva”, però també ha lamentat l’infrafinaçament dels municipis turístics i ha posat de relleu la importància de donar uns bons serveis públics a la ciutadania.

El coordinador local de Junts, Josep Puig, ha iniciat els parlaments per donar pas a Josep Grima, qui ha manifestat també “oblidem-nos dels líders que ho fan i ho són tot. Hem de treballar de manera horitzontal, on tothom suma, on tothom aporta“, fent referència a l’antic partit en el que estava implicat, el PDeCAT, dirigit per l’alcaldessa, Montserrat Candini.

Grima rejoveneix la política calellenca. Amb 27 anys, porta des de ben jove vinculat a la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), a la que qualifica “d’escola de patriotes”, però també és emprenedor i ha dirigit negocis del món de l’organització d’esdeveniments i el lleure. També va provar sort en el comerç local.

Diferents personalitats del partit a nivell nacional han participat en l’acte de presentació del nou cap de llista, com l’exconseller, Josep Rull; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el vicepresident i portaveu de Junts, Josep Rius. També hi eren presents els diputats maresmencs Francesc Ten i Judith Toronjo, l’exalcaldessa de Sant Pol i consellera comarcal, Montserrat Garrido i el president comarcal de Junts, Carles Bosch. Grima també ha estat acompanyat d’amics personals i de socis de l’entitat que presideix, l’Atsoc, així com exregidors i un exalcalde. També s’han aturat a veure l’acte exregidors i persones vinculades a altres partits que han passat pel Passeig Manuel Puigvert.

Junts per Catalunya és el segon partit calellenc que dona a conèixer el seu alcaldable per les municipals de l’any que ve després d’ERC. Pròximament ho faran també la resta de formacions.

Comparteix el contingut!

Go to Top