La tennista calellenca Ruth Roura guanya el Mutua Madrid Open Sub-16

Ruth Roura amb el trofeu del Mutua Madrid Open

2022-05-08T18:57:53+01:0008/05/2022|

Ruth Roura és una jove tennista calellenca que s’ha proclamat campiona del Mutua Madrid Open en la categoria Sub-16. Ho ha fet després d’imposar-se en dos sets a Elena Morales en un partit de menys d’una hora de durada. D’aquesta gran experiència Roura destaca que “ha sigut espectacular jugar a aquestes pistes”, on també es baten en duel els tennistes professionals com Rafa Nadal o Novak Djokovic.

De fet, Roura també va guanyar el Mutua Madrid Open Sub-16 a finals de setembre i un torneig del circuit Rafa Nadal Tour i va arribar a la final del segon. El seu objectiu ara és continuar guanyant per anar al Màster de la Rafa Nadal Academy, a Mallorca, tot i que també està competint en proves internacionals de ITF World Tennis Tour Juniors. A llarg termini, es mostra convençuda que “vull intentar arribar a ser professional”, pel que es fixa en referents com Paula Badosa.

Ruth Roura juga al Club de Tennis Mataró després d’haver passat també pel Club de Tennis Calella. Practica aquest esport des dels tres anys, pel que ha crescut a les pistes i amb una raqueta a la mà. Des de setembre ha aprofundit en els entrenaments i ha ampliat els seus desplaçaments per participar en competicions, el que qualifica “d’experiència molt xula, perquè vas a molts clubs i coneixes a molta gent, entrenant amb més gent i variant també millores el teu nivell de tennis”. La tennista calellenca destaca a la seva curta edat i es posiciona com una promesa del tennis.

Comparteix el contingut!

Go to Top