Visites gratuïtes als museus de Calella aquest cap de setmana

El Centre d'Interpretació del Far és un dels espais que es pot visitar de forma gratuïta

  • Calella s’adhereix a la iniciativa del Dia Internacional dels Museus i obre les portes dels espais museístics de la ciutat.

2022-05-13T12:35:16+01:0013/05/2022|

El Far és un dels símbols de Calella i aquest cap de setmana es pot conèixer des de dins de forma gratuïta. En motiu del Dia Internacional dels Museus, es faran jornades de portes obertes a tots els espais museístics de Calella, pel que es podrà entrar al Centre d’Interpretació del Far per aprofundir en la torre lluminosa per la que es coneguda la ciutat. El motiu és que dimecres que ve, 18 de maig, se celebra el Dia Internacional dels Museus, pel que des d’aquest cap de setmana i fins el que ve, els equipaments culturals d’arreu d’Europa organitzen activitats per sensibilitzar a la població de la seva importància.

També es podran visitar el Refugi Antiaeri Parc Dalmau, el Museu Arxiu i del Museu del Turisme. Aquests dos últims també ofereixen visites guiades. Al Museu Arxiu serà dissabte a les 18:30h. La visita a l’exposició permanent és gratuïta i no cal fer reserva, només cal inscriure’s prèviament per correu electrònic a fernandezcl@calella.cat si es va amb un grup de més de 6 persones.

El mateix dissabte a les 20:30h, al pati del Museu, se celebra la Nit als Museus. L’Associació de Teatre Solidari de Calella (ATSOC) farà actuacions relacionades amb musicals, dansa i cant. L’aforament és limitat i cal fer inscripció a través de la seva pàgina web. En cas de pluja, l’acte es traslladarà al Museu del Turisme.

I precisament, al Museu del Turisme, el diumenge 15 a les 18:30h es farà una visita guiada a l’exposició permanent. Serà gratuïta no cal reservar, però també cal enviar un correu electrònic si la volen visitar grups de més de 6 persones.

Aquells que ja hagin visitat els equipaments de Calella però vulguin aprofitar les portes obertes, també poden conèixer altres museus de la comarca, com el de l’Estampació de Premià de Mar, el del Càntir d’Argentona o La Presó de Mataró.

Comparteix el contingut!

Go to Top