Artistes, escoles i comerços fan de Pineda un “mar de flors”

2022-05-14T08:46:50+01:0014/05/2022|

#sortimdecasaPineda Aquest cap de setmana, la primavera esclata al municipi veí, que celebra “Pineda, mar de flors”. Artistes, escoles i comerços han engalanat la ciutat amb motius florals, hi ha deu propostes repartides per la ciutat, com l’església de Pineda, la plaça Catalunya o Can Comas.

Els mes petits també han fet una gran onada al carrer Doctor Bertomeu i han omplert de peixos els balcons de l’Ajuntament. Les botigues també s’hi han sumat decorant els seus aparadors. També hi destaca el land art, una corrent artística que crea les seves obres amb materials naturals com pedres, fulles o terra.

Les composicions florals es poden visitar durant dissabte i diumenge.

Comparteix el contingut!

Go to Top