L’atleta calellenc Sergi Ariaca, subcampió a la cursa Ciutat de Vilanova

  • Ariaca porta 1.400 km acumulats a les cames aquest any
2022-05-16T19:39:37+01:0016/05/2022|

Nou podi per l’atleta Sergi Ariaca, que s’ha penjat la medalla de plata a la cursa de 5 km Ciutat de Vilanova, a Vilanova i la Geltrú. L’esportista calellenc va parar el cronòmetre als 16 minuts 47 segons.

Durant aquest 2022, Ariaca porta 1.400 km acumulats a les cames i ha aconseguit marques personals en totes les distàncies.

De fet, aquest mes de maig també ha corregut dues curses tradicionals pedestres a Aragó, proves centenàries que consisteixen en fer voltes a un recorregut curt, d’uns 200 metres. Va guanyar a Pueyo de Santa Cruz després de fer 40 voltes -8 km en total- i va quedar segon a Peñalba -9 km-. El nom d’aquestes curses és ben curiós: s’anomenen “carreras de pollos” perquè, a més del premi en metàl·lic, també donen productes com pernil o pollastre als guanyadors. A més, la tradició és que els campions han de ballar la dansa típica d’Aragó, la jota.

Sergi Ariaca i Rebeca Suárez, guanyadors de la curs de Pueyo de Santa Cruz

Comparteix el contingut!

Go to Top