Últims dies per demanar les beques menjador

  • Es tindran en compte aspectes com l'habitatge i els hàbits alimentaris

  • El Consell Comarcal hi destina 7,6 milions d'euros ampliables

2022-05-18T09:11:54+01:0018/05/2022|

Fins aquest divendres, 20 de maig, es poden demanar les beques menjador que atorga el Consell Comarcal del Maresme. Enguany han ampliat els indicadors a tenir en compte per facilitar l’accés a l’alumnat en situació de vulnerabilitat. S’inclouen aspectes com la manca d’habitatge, la pobresa energètica i els hàbits alimentaris, tot i que es mantenen els requisits econòmics.

A més, també s’entrega un document a les direccions dels centres educatius perquè informin als serveis socials municipals sobre els estudiants que estiguin en situacions delicades encara que no hagin tramitat l’ajuda.

La sol·licitud es pot descarregar aquí o recollir-la a la consergeria de la Fàbrica Llobet, però cal entregar-la presencialment a Serveis Socials o a les aules del Centre Obert, també a la Fàbrica Llobet, de 9:30h a 13h.

El pressupost que destina el Consell Comarcal per les beques menjador és de més de 7,6 milions d’euros, una partida que preveu ampliar si augmenta el nombre d’alumnes pels infants ucraïnesos que resideixen temporalment a la nostra zona degut a la guerra al seu país. Els nens i nenes nouvinguts i els que pateixin una situació sobrevinguda poden demanar les subvencions en qualsevol moment durant el curs.

En el curs actual, que acabarà d’aquí un mes, el Consell Comarcal ha rebut gairebé 11 mil sol·licituds, de les quals més de nou mil han estat aprovades. Aquelles peticions que s’han denegat han estat perquè la renda familiar superava el llindar màxim establert. Aquest curs s’han destinat 7 milions d’euros a fer front a les famílies del Maresme a les despeses del menjador escolar.

Comparteix el contingut!

Go to Top