Un estudiant del Bisbe Sivilla crea els plànols d’una casa des de zero

  • Utilitza un treball de l’institut per constatar que l’arquitectura és la seva passió

2022-05-18T18:14:31+01:0018/05/2022|

Tsvetomir Genov és un estudiant de l’institut Bisbe Sivilla de 19 anys, nascut a Bulgària, que ha utilitzat el treball de recerca que han de fer tots els alumnes de Batxillerat per constatar que estudiarà la carrera que realment l’apassiona: l’arquitectura. “El meu treball era una mica diferent perquè no tenia una hipòtesi. El meu objectiu era saber si l’arquitectura és el que jo vull estudiar i treballar”, explica el jove, que va dedicar el treball a crear una casa des de zero, fent-ne els plànols, la recreació virtual en 3D i una maqueta, avançant-se als estudis universitaris d’arquitectura.

El procés que va seguir es va iniciar amb la recerca d’un “territori per construir una casa virtualment. Vaig triar un lloc a prop d’aquí, a la muntanya, a Calella, i vaig crear una casa d’estil modern, de dos pisos. El treball també té una part teòrica en la que explico com l’he construït, el procés de construcció”. La casa la va dissenyar a través d’un programa informàtic anomenat “Autocad i després vaig fer una maqueta per demostrar com seria”.

Ha construït una maqueta de la casa virtual

Després de dedicar dos anys a aquesta tasca, una de les més importants pels estudiants de Batxillerat, afirma amb contundència que “he arribat a la conclusió que això és el que em vull dedicar”. Tsvetomir és un exemple de com un treball que els alumnes veuen al principi com una muntanya pot acabar convertint-se en una oportunitat pel futur, permetent-lo practicar les tasques a les que s’haurà d’enfrontar durant la seva etapa universitària.

Comparteix el contingut!

Go to Top