Un incendi afecta el Torrent de les Basses

  • Tres persones han resultat ferides

  • L'incendi ha provocat una columna de fum
2022-06-02T14:10:23+01:0002/06/2022|

Abans de les dotze del migdia s’ha declarat un incendi al Torrent de les Basses, molt a prop de les instal·lacions de tennis, que ha cremat una caseta i una zona de canyes, però que ja ha estat controlat. El foc s’ha generat molt a prop de la massa forestal, pel que els Bombers s’han posat a treballar ràpidament per evitar que es propagués i es convertís en un incendi forestal.

Tres persones han resultat ferides, una d’elles per cremades i dos més per mossegades d’un gos que es trobava a la zona afectada i que, quan l’han intentat agafar perquè no quedés ferit, s’ha espantat i les ha atacat. Les tres han estat traslladades a l’Hospital.

Una caseta d’eines ha quedat calcinada. (Foto: @PoliciaCalella)

S’han activat vuit dotacions terrestres de de Pineda de Mar, Mataró, Malgrat i Lloret, a més de dos helicòpters. També hi estan treballant Agents Rurals, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i el SEM.

Un dels helicòpters ha agafat l’aigua del mar per sufocar l’incendi davant la mirada atònita dels banyistes que prenien el sol a la platja.

Els Bombers han rebut l’avís del foc a les 11:42h. Una hora després, ja han tingut controlat l’incendi, que ha cremat poc més de mitja hectàrea de canyes.

Comparteix el contingut!

Go to Top