El món sardanista es dona cita aquest cap de setmana a l’Aplec de Calella

2022-06-03T16:37:41+01:0003/06/2022|

#sortimdecasaCalella Un any més Calella celebra l’Aplec de la sardana, el més antic de Catalunya. Arrencarà dissabte amb un concert de música per a cobla a càrrec de Sant Jordi Ciutat de Barcelona a les 18:30h al Passeig de Manuel Puigvert, i a les 22h se li sumarà La Principal de la Bisbal en una doble audició.

L’Aplec es trasllada diumenge al Pati de l’Ós, on les sardanes sonaran durant tot el dia. A més, s’estrenarà Pluja fina del Raval, en homenatge a la poetessa calellenca Maria Cardona i composada pel músic també de la ciutat Jordi Feliu. Tot seguit sonarà la sardana més esperada, Record de Calella. A més de les dues cobles del dia anterior, també hi participaran els Montgrins, La Principal de la Bisbal i la Marinada.

El concert de dissabte té un preu d’un euro, la doble audició, dos euros i diumenge té un preu únic de 7 euros. Per pujar fins al Pati de l’Ós hi ha servei de bus pensat per la gent gran amb mobilitat reduïda.

Comparteix el contingut!

Go to Top