Salvador Illa apadrina a Cindy Rando en el seu debut com alcaldable socialista

Illa i Rando han omplert la terrassa del restaurant La Gàbia en l'acte de presentació de la candidata

2022-06-04T14:09:11+01:0004/06/2022|

El líder del Partit Socialista de Catalunya (PSC), Salvador Illa, ha estat avui a Calella per donar el seu suport a Cindy Rando en la presentació en públic de la candidata socialista a l’alcaldia de Calella a les municipals del 2023. Rando també ha estat acompanyada de la plana major del partit -composada per figures maresmenques- amb les diputades al Parlament, Alícia Romero i Elena Díaz; el diputat a la Diputació de Barcelona, Xesco Gomar; els alcaldes de Pineda i Mataró, Xavier Amor i David Bote; i també els principals càrrecs de l’agrupació local, amb el primer secretari, Pere Tarrés, i l’actual líder del PSC de Calella, Josep Torres, a més d’altres alcaldables de la comarca que també es presentaven avui, com és el cas de Santa Susanna i Palafolls.

Vull ser la propera alcaldessa socialista i la primera socialista de la ciutat”, ha afirmat Rando en un acte on el debat ha girat entorn a la joventut i la igualtat, àrees que ella mateixa comanda des de l’Ajuntament, i la gent gran. Illa no ha deixat passar l’ocasió de criticar la gestió del Departament d’Educació i que està provocant múltiples jornades de vaga i mobilitzacions dels professors, però també ha destacat la manca de professionals qualificats a alguns sectors.

Tampoc han faltat les referències al turisme, motor de l’economia calellenca, i al comerç local, pel qual Rando ha assegurat que calen polítiques de promoció. Illa ha afirmat que la reactivació econòmica passa pels fons Next Generation, del qual s’ha enorgullit que Espanya va ser el primer país en presentar un pla a Europa per rebre aquest finançament. “El sector turístic té una oportunitat molt gran, però cal assegurar que aquests diners arriben bé. Hi té un paper important el govern de Catalunya, però també els ajuntaments i les diputacions”, ha remarcat el líder socialista.

En un repàs a les accions que ha impulsat l’Ajuntament de Calella, Rando ha conclòs el seu parlament afirmant que “hem de treballar plegats perquè Calella sigui socialista”, en un discurs en el que no ha pogut retenir les llàgrimes.

Comparteix el contingut!

Go to Top