Calella també ofereix turisme de xalets i apartaments

Aquest tipus d’establiments es troben disponibles a les plataformes de lloguer vacacional per estades de fins a 28 dies.

Esmorzar amb vistes al Calella cada dia durant un mes costa 8 mil euros

  • Els portals de reserves anuncien envejables xalets o apartaments a primera línia de costa que els turistes, majoritàriament estrangers, poden llogar un mes sencer per passar-hi les vacances.

2022-06-06T09:08:45+01:0006/06/2022|

Venir de vacances a un apartament de Calella per una família de 4 persones durant tot un mes sencer pot arribar a sortir, com a mínim, per tres mil euros. Els més cars arribaran a pagar gairebé 10 mil euros.

Hi ha qui prefereix tocar el dos de casa seva tan bon punt comença el seu període de vacances. Hi ha qui fa un mes sencer. I busquen destinacions agradables, normalment a prop de la costa, per desconnectar. A Calella i Pineda es poden trobar bonics apartaments disponibles a través de la plataforma de lloguer Airbnb. Són ocasions que només es poden trobar els mesos de juny a setembre i amb els quals els propietaris “fan l’agost”, i mai més ben dit, per anar passant tot l’any.

Normalment, són apartaments aptes per a quatre persones. “Impecable casa amb vistes a Calella: perfecta casa unifamiliar amb vistes al mar i a la muntanya. Molt ben cuidada, ben equipada i decorada amb encant. Localitzada en una zona tranquil·la [Can Carreras] a un quilòmetre de la platja i a 900 metres del centre del poble”, ofereix un dels anuncis. Una família estàndard de dos adults i dos nens podria gastar-se uns 8 mil euros al mes de juliol per un apartament amb vistes a Calella. “Ideal per passar unes vacances en família, relaxar-se i desconnectar”, anuncia un altre propietari. Equipats amb banyera d’hidromassatge, internet, cuina totalment preparada -el menjar te’l fas tu- i, evidentment, piscina i barbacoa. També n’hi ha darrera La Muntanyeta i darrera dels Apartaments Codina.

Alguns li posen nom a les “viles” o als xalets, per exemple, Clara, Paul & Marta o Nathalie, són els noms dels amfitrions, d’altres incorporen la paraula “platja” al nom a mode de reclam. Les fotos que posen són espectaculars per tal de vendre el producte i la veritat és que fa enveja estar-s’hi un mes de vacances, encara que sigui a pocs metres de casa. Al final, s’hi va a desconnectar i carregar piles. És clar que, a l’hivern, difícilment es venen aquest tipus de productes.

Mapa amb els habitatges d’Airbnb disponibles a principis de juny 2022

És per aquest motiu que hi ha immobiliàries que tenen clients -la majoria estrangers- que busquen xalets d’aquest tipus i que s’especialitzen en captar habitatges d’aquest estil. És habitual, de cara a la primavera, veure comercials per la zona repartint octavetes de publicitat anunciant les avantatges de deixar el xalet a disposició de la immobiliària durant els mesos de juny a setembre. Els comercials, que tramiten la llicència turítica, obtenen una bona comissió.

Qualsevol podria pensar que aquests establiments preparats per lloguer estival no tenen llicència, però els amfitrions no juguen a saltar-se les normes. En el mateix portal i a cada publicació es pot llegir el número de llicència turística.

No només a la zona alta de la ciutat hi ha apartaments amb aquestes característiques, també a l’interior del nucli urbà. Per exemple, un apartament als Toyca durant un mes d’aquest estiu té un cost de 3600 euros o un altre, de dues habitacions i uns cent metres quadrats, per uns 300 euros menys a primera línia de mar a la zona turística.

Venen vistes al mar a primera línia del mar

Comparteix el contingut!

Go to Top