Una baralla al tren entre Calella i Sant Pol provoca retards a la R1

  • Un tren fent el trajecte entre Sant Pol i Calella
2022-06-09T18:44:17+01:0009/06/2022|

Una baralla entre tres passatgers del tren que circulava entre Calella i Sant Pol ha provocat retards a la línia R1 aquesta tarda. Segons informa el Capgròs, els protagonistes de l’altercat han estat una parella i una tercera persona, que s’han discutit fins que s’ha iniciat una baralla.

Els Mossos d’Esquadra han identificat a les tres persones implicades, que han causat que el tren es mantingués a l’estació de Calella fins que les forces de seguretat han accedit al comboi. Això ha provocat que la circulació de tota la línia es veiés afectada.

Segons Renfe, s’arrosseguen retards que superen els 15 minuts des d’aproximadament les 16:30 a causa “d’actes incívics a les instal·lacions de Sant Pol de Mar”. No és la primera vegada que Renfe informa de l’aturada d’algun tren per l’espera de les forces d’ordre públic per algun problema amb passatgers, també baralles, a l’interior dels combois.

Comparteix el contingut!

Go to Top