El calellenc Jordi Pascual, proclamat Hereu del Maresme

  • L'acte de renovació del pubillatge s'ha celebrat a Calella. (Foto: @calellaesmes)
2022-06-12T08:56:56+01:0012/06/2022|

L’Hereu de Calella ara també ho és de tota la comarca. Jordi Pascual ha estat escollit nou Hereu del Maresme en un acte celebrat al Passeig Manuel Puigvert, en el qual s’han proclamat tots els representants del pubillatge comarcal.

La nova Pubilla del Maresme és Gemma Giménez, d’Arenys de Mar. També representaran la comarca durant aquest any Arnau Gómez, d’Arenys de Mar, com a primer Fadrí; Candela Baca, de Tordera, com a primera Dama, Txetxu Armijo, de Pineda, com a segon Fadrí; i Aina Ponsdomènech, també de Pineda, com a segona Dama.

Els nous representants del pubillatge han estat nomenats després de fer un examen de coneixements sobre el Maresme i d’una entrevista personal valorada pel jurat del Foment de les Tradicions Catalanes. També han passat la nit junts a mode de sortida de coneixement a les instal·lacions de La Muntanyeta.

Comparteix el contingut!

Go to Top