Mobilitzen els Bombers per un incendi de vegetació a l’entrada de l’autopista

  • L'incendi s'ha produït just a l'entrada de l'autopista
2022-06-12T17:32:51+01:0012/06/2022|

Els Bombers han hagut d’actuar aquesta tarda per apagar un incendi a l’alçada de l’entrada de Calella de l’autopista. El foc s’ha declarat al voltant de les quatre de la tarda i ha afectat uns 70 metres quadrats de vegetació.

S’han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, que han extingit l’incendi ràpidament. Tot i així, s’han arribat a produir retencions d’entre un i dos quilòmetres en sentit Barcelona. El trànsit ja s’ha normalitzat i es pot circular amb fluïdesa en aquest tram.

En un cap de setmana d’ambient de ple estiu, les úniques retencions a la C-32 es troben a l’alçada d’Alella, un dels municipis més al sud del Maresme.

Comparteix el contingut!

Go to Top