Un xoc entre dos cotxes a la N-II provoca que un s’estimbi contra la terrassa d’un bar

  • El cotxe ha quedat sobre la vorera a la terrassa del bar McGregor's
2022-06-12T14:12:30+01:0012/06/2022|

Aparatós accident a la N-II aquest migdia. Sobre les 14h, un cotxe que pujava a gran velocitat pel carrer del Mar ha xocat contra un altre vehicle que sortia del lateral de la benzinera. Degut a la força de l’impacte, un d’ells ha perdut el control i s’ha estimbat contra la terrassa del bar McGregor’s, situat a la cantonada entre el carrer del Mar i la N-II.

Afortunadament, no hi havia ningú assegut a la terrassa a la zona on el cotxe ha impactat, on també ha arrencat un arbre. Tampoc els ocupants dels vehicles han quedat ferits, malgrat els turismes si que han patit danys materials.

La Policia Local i els Bombers s’han traslladat fins al lloc dels fets. Els Bombers han hagut de tallar l’arbre que ha quedat sota el cotxe.

L’accident s’ha produït per un xoc entre dos cotxes

Comparteix el contingut!

Go to Top