Aprofiten les hores de platja per robar al carrer Turisme

  • Els veïns del carrer Turisme han patit intents d'ocupació i robatoris en els últims mesos
2022-06-13T08:17:59+01:0013/06/2022|

Un diumenge al matí és, per moltes persones, sinònim de platja. Un fet que també saben els lladres i aprofiten les hores en les quals no hi ha ningú per entrar a robar. A un edifici del carrer Turisme, el diumenge al matí van intentar entrar a un dels pisos, van trencar el pany però no van poder amb un segon baldó de seguretat extra que els residents van instal·lar precisament per un robatori fa anys. Però els lladres no van desistir i van forçar la porta d’un altre habitatge, aquest cop amb èxit, emportant-se diners i regirant totes les pertinences.

Les víctimes creuen que ja les estaven vigilant i van entrar en el moment que van sortir de casa. Això els ha generat una gran inseguretat i la comunitat es planteja instal·lar càmeres de vigilància. Alguns dels inquilins del bloc expliquen que els autors serien un grup de tres persones, una noia i dos nois, de nacionalitat romanesa, i que ja haurien fet arribar les seves fotografies a la policia.

En el mateix edifici han tingut diversos intents d’ocupació en els últims mesos, però els veïns han trucat ràpidament a la policia i els han pogut fer fora abans que passessin suficients hores com perquè es consideri que hi viuen de forma permanent.

No són només els habitatges els escenaris de robatoris, sinó que els comerciants estan en guàrdia en els últims dies per multitud de furts. El carrer Església és el més crític, ja que és en el que hi ha més comerços i més gent passejant, pel que els lladres es camuflen entre els clients per endur-se alguns productes.

Comparteix el contingut!

Go to Top