Els cotxes impedeixen la sortida de les motos al pàrquing del Mercat

2022-06-13T20:17:15+01:0013/06/2022|

#laveudeCalella Una seguidora es queixa que els cotxes aparcats al pàrquing del Mercat deixen el vehicle pràcticament sobre la zona destinada a les motos. “A vegades simplement no pots aparcar la moto, d’altres quan tornes no hi ha manera de treure-la perquè els cotxes o camions no respecten la seva plaça d’aparcament”, lamenta una conductora de moto.

Hi ha dues línies que marquen el límit d’estacionament dels turismes, però molts cops sobrepassen el seu espai. Per això, es pregunta si “es podrien posar pilones o alguna cosa que impedeixi que els cotxes i camions envaeixin l’espai de les motos”.

Una gran part d’aquest espai pensat per les motos està arran d’una zona de càrrega i descàrrega, pel que hi aparquen camions de grans dimensions que fan difícil que les motos puguin maniobrar.

Comparteix el contingut!

Go to Top