En Quirze i la Minerva guien la cercavila dels gegants de la Festa Major petita

2022-06-16T20:11:42+01:0016/06/2022|

Aquesta Festa Major petita ha tornat a tenir la tradicional cercavila de la Colla de Geganters i Grallers de Calella, amb els gegants de la ciutat, en Quirze i la Minerva, al capdavant. Tampoc hi han faltat en Joanot, els gegantonets i les llopetes portades pels més petits de la colla.

La cercavila ha sortit de la plaça del Maresme i ha recorregut Calella fins la plaça de l’Ajuntament, ballant i sumant gent durant tot el camí. Una activitat tradicional de la ciutat que per la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita es fa en petit format, només amb els gegants locals, i per la Festa Major de la Minerva afegeix també les figures de diferents localitats catalanes.

Els que vulguin tornar a veure els gegants ho poden fer dissabte a la trobada de bestiari, que es plantarà entre els carrers Jovara i Barcelona a les 19:30h i que sortirà en cercavila a partir de les 22h, fins acabar amb un ball a la plaça de l’Ajuntament, i diumenge a la trobada de gegantonets amb la plantada a les 9h a la plaça Catalunya i la cercavila a partir de les 11h.

Comparteix el contingut!

Go to Top