Una persona es precipita a la via del tren a Calella provocant la interrupció de la circulació

  • Els cossos d'emergències han acordonat la zona final del Passeig de Garbí
2022-06-17T18:13:19+01:0017/06/2022|

La circulació ferroviària ha estat interrompuda aquest matí entre Calella i Sant Pol degut a la caiguda d’una persona a la via des d’una zona elevada, als túnels entre els dos municipis. Malgrat no passava cap tren en aquell moment, els cossos d’emergències no han pogut fer res per salvar-li la vida. Tot i que estan investigant, tots els indicis apunten a un suicidi.

El fatídic succés ha provocat que els trens no poguessin passar per aquest tram, pel que s’ha establert servei per carretera entre Arenys de Mar i Pineda, malgrat els trens arribaven fins les estacions de Sant Pol, en sentit Maçanet, i fins a Calella, en sentit Barcelona.

Fins a la zona s’hi han traslladat els Bombers, el SEM i la Policia Local, que han acordonat la zona final del Passeig de Garbí.

Comparteix el contingut!

Go to Top