Segrest frustrat d’una persona a Calella

  • La Policia Local ha rescatat a la víctima perseguint el vehicle dels segrestadors

  • Han intentat endur-se una persona d'una casa de la zona de la Muntanyeta
2022-06-20T21:21:34+01:0020/06/2022|

Aquesta tarda, tres individus han intentat segrestar a una persona a Calella, al carrer Francesc Castells. La Policia Local ha perseguit el vehicle dels autors amb la víctima a l’interior fins a Sant Pol, on han fet aturar el cotxe i han rescatat a la víctima, que seria un noi jove.

Els segrestadors no han parat plàcidament, sinó que alguns testimonis asseguren que a la carretera N-II, al tram entre Calella i Sant Pol, hi havia restes de carrosseria i un vehicle amb danys aparcat al voral, senyals compatibles amb una fugida i una persecució policial.

Tot i que els autors del segrest -tècnicament es coneix com a detenció il·legal quan es priva a una persona de llibertat sense arribar a demanar un rescat- han fugit corrents, la Policia Local de Sant Pol i els Mossos d’Esquadra han detingut a tres persones. La unitat d’investigació dels Mossos d’Arenys de Mar s’ha fet càrrec de la investigació i les diligències.

Segons alguns testimonis, en el moment del segrest també hi hauria hagut un tiroteig, tot i que no s’ha confirmat si hi ha alguna persona ferida.

Comparteix el contingut!

Go to Top