Sense llum al carrer Balmes

2022-06-21T19:06:04+01:0021/06/2022|

#laveudeCalella Els veïns del carrer Balmes es queixen que no funciona l’enllumenat públic al tram entre Església i Jovara. “Ja hi ha hagut diverses queixes de part dels veïns a l’Ajuntament, però ningú fa res per arreglar-ho i és un fet que genera molta por a tots”, explica una seguidora. Afirma que fa molt de temps que no tenen llum, fins i tot mesos.

Actualment hi ha una sensació d’inseguretat generalitzada que s’ha agreujat pels últims successos que s’han produït a Calella, com l’apunyalament a un home de fa un parell de setmanes i l’intent de segrest d’un altre home d’ahir mateix. El fet que no hi hagi llum al carrer encara provoca més por i inseguretat per les persones que han de passar-hi.

Comparteix el contingut!

Go to Top