La zona de contenidors de Cervantes amb Sant Antoni: punt de brutícia constant

2022-06-26T12:33:44+01:0026/06/2022|

#laveudeCalella Un seguidor lamenta “el mal estat dels contenidors de la cantonada del carrer Cervantes amb Sant Antoni, a més de la brutícia que es genera per les pixades de gos en tota aquesta zona”. Explica que ho ha notificat a l’Ajuntament, però que “no han actuat i quan ho fan no dura ni dos dies la neteja”.

A més, la zona és un constant d’orins de gossos, tant a la part baixa de les parets de l’hotel, que està tancat des de fa anys, com al terra. “No ha sigut cap bona idea que els amos de gossos ruixin amb aigua les pixades que fan els seus gossos, les taques s’escampen quan li tiren aigua, però fins que deixin de pixar al carrer, no estaran netes”. Pel que es pregunta “com es pot mantenir Calella neta si no som nets els seus ciutadans?”

Els orins de gossos als carrers de la ciutat és una queixa recurrent. A certes zones fa una pudor encara més acusada, sobretot a l’estiu.

Comparteix el contingut!

Go to Top