Intent d’atracament: “Es va apropar a mi i em va dir ‘el mòbil o et trec la navalla’”

2022-06-27T15:33:32+01:0027/06/2022|

#laveudeCalella Una seguidora, una noia de 16 anys, explica l’experiència que ha tingut sortint de classe: “Anant cap a casa, al sortir de l’institut, un noi que semblava tenir uns vint i pocs anys m’ha seguit dins el portal després de picar a un dels timbres com si algú l’estigués esperant. A dins, s’apropa a mi i em diu: “el mòbil o et trec la navalla”. He aconseguit espantar-lo sense que s’emportés res, però m’ha intentat agafar el portàtil que portava penjat i quan he cridat per ajuda, ha sortit corrent de l’edifici”.

L’intent d’atracament s’ha produït al carrer Anselm Clavé. La víctima ha denunciat els fets a la Policia Local, donant la descripció del jove que va intentar robar-li el mòbil i l’ordinador, i demana anar amb els ulls ben oberts i amb molt de compte.

Comparteix el contingut!

Go to Top