Cinema solidari amb una premiada pel·lícula sobre la guerra a Ucraïna

2022-06-28T16:50:46+01:0028/06/2022|

#sortimdecasaCalella Aquest dimecres a les 19h es projecte a l’auditori de Can Saleta “Madre de los apóstoles”, una pel·lícula homenatge a les mares que han perdut als seus fills a les guerres. Està basada en fets reals en un dels conflictes bèl·lics que ha viscut Ucraïna en els últims anys.

El col·lectiu d’ucraïnesos de Calella organitza la sessió de cinema per recaptar fons per destinar-los a menjar, medicines i refugi per les famílies ucraïneses. L’entrada és gratuïta però es recolliran donacions voluntàries.

També hi assistiran el director del film, Zaza Buadze, i el productor Dmytro Ovechkin, que es troben immersos en una gira per tot el territori. La iniciativa compta amb el suport del Consulat d’Ucraïna a Barcelona.

La pel·lícula ha estat reconeguda amb una seixantena de premis arreu del món, entre ells el de millor director i millor guió al Calella Film Festival l’any 2021, on també es va projectar.

Comparteix el contingut!

Go to Top