Mor una jove de 24 anys atropellada a la N-II a l’entrada de Calella

L'atropellament s'ha produït a l'entrada de Calella des de Sant Pol

2022-06-30T16:20:12+01:0030/06/2022|

Atropellament mortal aquesta matinada a l’entrada de Calella. Un cotxe ha atropellat una vianant que ha resultat ferida crítica i ha estat evacuada a l’Hospital Can Ruti de Badalona, on ha mort aquest migdia. És una jove de 24 anys que respon a les sigles d’I.M.O, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, i veïna de Sant Pol de Mar.

L’accident s’ha produït poc abans de les cinc de la matinada al punt quilomètric 666,5, entre el Far i la rotonda. S’han activat dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les causes de l’atropellament.

Abans de la una del migdia s’ha produït un altre atropellament a la N-II, a l’alçada de l’Hospital, en el qual la víctima ha estat una dona de 73 anys que creuava la carretera i que ha estat atropellada per una moto.

Els familiars i afectats per sinistres de trànsit disposen del Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) per rebre orientació sobre els tràmits que cal fer després del sinistre i suport psicològic. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Comparteix el contingut!

Go to Top