Una quinzena d’artistes catalans actuaran aquest dissabte al Canet Rock

  • Les entrades s’han exhaurit a només tres dies del festival

  • Amb 25 mil assistents en un únic dia, és el festival més multitudinari del Maresme

  • El Canet Rock porta ja vuit edicions des que es va recuperar
2022-06-30T08:56:31+01:0030/06/2022|

Aquest dissabte se celebra el Canet Rock, un dels festivals més esperats del Maresme i que aplega gent d’arreu de la geografia catalana. Una quinzena d’artistes actuaran amb la seva tradicional promesa de veure sortir el sol, privilegi que tindrà Doctor Prats, tancant el festival. Abans actuaran noms destacats del panorama musical català com Els Catarres, La Pegatina, Miki Núñez, Buhos, La Fúmiga, Oques Grasses, Suu, Ginestà, Marcel i Júlia i Balkan Paradise Orchesta.

A tres dies del festival s’han exhaurit les 25 mil entrades que hi havia a la venda, convertint-lo en el festival més multitudinari del Maresme per congregar aquest elevat nombre de persones en un únic dia. Es tracta de la vuitena edició de l’esdeveniment.

El Pla d’en Sala, on se celebra el Canet Rock, obrirà a les quatre de la tarda amb foodtrucks, barres i un DJ fins que a les 18h comencin els concerts, allargant-se fins passades les 6 del matí. Dotze hores de música sense interrupció amb alguns dels directes més esperats.

A més, aquest any el Canet Rock es multiplica per dos: farà una edició a Alcúdia, a Mallorca, per primera vegada, sota el nom de Canet Rock Mallorca. Serà el 23 de juliol i alguns dels artistes catalans faran doblet, tot i que també hi haurà artistes de les illes com Pèl de Gall, Anegats, O-Erra, Xanguito o Mdmar.

Comparteix el contingut!

Go to Top