Cedeix part de la coberta de l’Hotel Continental vessant l’aigua d’uns dipòsits als balcons pròxims

  • Tres dipòsits d'aigua de l'Hotel Continental s'han vessat
2022-07-02T14:49:49+01:0002/07/2022|

Ens cau una cascada d’aigua a la terrassa”, expliquen els veïns més pròxims a l’Hotel Continental. El motiu és que ha cedit el forjat de la coberta de l’hotel, una zona on hi havia sis dipòsits d’aigua, vessant el contingut sobre els balcons més pròxims. Cada dipòsit conté un metre cúbic d’aigua, és a dir, mil litres, i tres s’han buidat, pel que han caigut tres mil litres d’aigua de la teulada de l’hotel.

La causa més probable del col·lapse de l’estructura de la coberta és el pes dels dipòsits d’aigua, omplerts recentment, tot i que caldrà investigar-ho per poder-ho confirmar. El mur s’ha quedat a la pròpia coberta de l’hotel, tot i que algunes parts també han caigut al carrer. Els Bombers han activat quatre dotacions, una d’elles del Grup Especialitzat en Estructures Col·lapsades (GREC), perquè facin la valoració de l’edifici i comprovar si afecta a la resta de l’estructura juntament amb els serveis municipals. També estan controlant la fuita dels dipòsits d’aigua perquè vagin alliberant pes.

Els Bombers han comprovat i assegurat l’hotel i els edificis afectats. (Fotos: @PoliciaCalella)

Els Bombers han rebut l’avís poc abans de les 12h i han estat treballant durant hores revisant també els pisos més pròxims que han quedat afectats. També s’ha activat la Policia Local i el SEM, tot i que no hi ha hagut ferits. S’han desallotjat cinc habitacions de l’hotel.

Els Bombers han estat treballant des del migdia en el succés, que ha aixecat expectació

S’ha tallat al trànsit temporalment part dels carrers Cervantes, Jaume Salvador i Sant Antoni perquè els cossos d’emergències puguin realitzar les tasques de revisió de l’edifici.

Comparteix el contingut!

Go to Top