Foto-Film convoca el Trofeu Rafel Carpinell de fotografies sobre Calella

  • Foto-Film premia les millors fotografies relacionades amb Calella

  • El trofeu homenatja a Rafel Carpinell, qui va ser regidor de Cultura de la ciutat

  • El jurat decidint els guanyadors del Trofeu Rafel Carpinell del 2021
2022-07-03T18:37:21+01:0003/07/2022|

Foto-Film Calella ha obert la tradicional convocatòria del Trofeu Rafel Carpinell de fotografia amb temàtica calellenca, en la que premien les millors imatges relacionades amb la nostra ciutat: paisatges, ciutadania, festes, activitats… tot el que tingui vinculació amb Calella hi té cabuda en aquest certamen que homenatja a Rafel Carpinell i Tió, qui va ser regidor de Cultura de l’Ajuntament i a qui des de Foto-Film qualifiquen com una “persona enamorada de Calella, soci, company i amic”.

La pròpia família de Rafel Carpinell patrocina el Trofeu, que consisteix en una obra d’artistes calellencs. Enguany, el primer premi és una peça artística de l’escultor i serraller calellenc Toni Pachón, a més de la Medalla Daurada de Foto-Film i un premi en metàl·lic de 100 euros. El segon classificat obtindrà la Medalla Platejada i, el tercer, la Medalla Bronzejada.

El concurs és obert a tothom i es poden presentar fins a 3 fotografies inèdites en format digital JPG enviant un correu a carpinell@fotofilmcalella.org. Els arxius han d’estar identificats amb el títol de l’obra i, a banda, un altre document amb el nom i les dades de contacte de l’autor, per tal que no hi hagi interferències entre els membres del jurat. La data màxima per enviar-les és el 22 d’agost.

Foto-Film farà una selecció d’entre les fotografies presentades per tal d’incloure-les en l’exposició que l’entitat de la imatge té a la Fira de Calella, on també es farà l’entrega de premis.

Comparteix el contingut!

Go to Top