Localitzat un eixam a la balustrada del Passeig Manuel Puigvert

  • La Policia Local ha tancat la zona per evitar picades
2022-07-03T20:31:56+01:0003/07/2022|

Qui hagi passejat aquest diumenge pel Passeig Manuel Puigvert segur que haurà notat la presència de moltes abelles o vespes. No són sensacions: han format un eixam a la balustrada, que és el pas previ a crear un rusc.

Força gent s’atura a fotografiar l’eixam, impressionada per la quantitat d’insectes que s’hi concentren. La Policia Local ha tancat la zona per evitar que la gent s’hi acosti massa i els puguin picar. Normalment, les abelles només piquen si se senten atacades i, si ho fan, després moren. Les vespes, en canvi, si que solen mossegar amb les seves mandíbules. Aquesta tarda de diumenge, a més, s’hi ha celebrat una audició de sardanes a la vora.

Per retirar les abelles es demana a un apicultor que se les emporti de forma segura, ja que algunes espècies estan protegides. Amb les vespes habitualment es destrueixen els nius, tot i que també és recomanable que ho facin professionals.

Comparteix el contingut!

Go to Top