L’atleta calellenc Sergi Ariaca acaba la temporada guanyant un nou or

  • Ariaca va quedar primer al Cros de Sant Joan i Elois entrant de la mà amb un altre corredor

  • També ha aconseguit la plata a la Cursa Popular Rubí Sant Muç

  • Sergi Ariaca (dreta) arribant a la meta amb un altre corredor, Guillem Fernández
2022-07-05T17:36:32+01:0005/07/2022|

El calellenc Sergi Ariaca s’ha embutxacat dues noves medalles al final d’aquesta temporada. S’ha fet amb l’or al Cros de Sant Joan i Elois, a Prats de Lluçanès, curs en la que va trencar la cinta de meta juntament amb un altre corredor, el berguedà Guillem Fernández. Un traçat de terra de 5,6 km i amb 100 metres de desnivell que va fer frec a frec amb Fernández, fet que els va portar a creuar la línia d’arribada de la mà.

Ariaca també ha aconseguit la medalla de plata a la Cursa Popular Rubí Sant Muç, perdent la victòria en els darrers 700 metres malgrat pujar molt fort en la majoria del traçat d’asfalt i camins de grava. Una cursa de 5,7 km amb 120 metres de desnivell que va finalitzar en 20 minuts i 27 segons.

L’atleta calellenc tanca una temporada rodona en la que ha pujat al podi pràcticament en totes les competicions en les que ha participat. L’estiu se’l prendrà amb més calma, baixant la intensitat però entrenant a la muntanya, per tornar amb energia i a assolir nous objectius a partir del setembre. Tampoc descarta participar en alguna cursa popular per no perdre la forma en els pròxims mesos.

Comparteix el contingut!

Go to Top