El monogràfic de la Fira de Calella i l’Alt Maresme el centrarà Navarra

  • El mocador vermell de San Fermín és un dels símbols de Pamplona i de Navarra
2022-07-06T21:38:43+01:0006/07/2022|

La Fira de Calella i l’Alt Maresme d’aquest any se centrarà en la comunitat autònoma de Navarra, coneguda sobretot per les festes de San Fermín, de Pamplona, que s’estan celebrant aquests dies. El mocador característic de les festes, amb l’escut de Calella, formen part del cartell de la 41a edició de la fira.

Autoritats i entitats de Navarra participaran en la fira, muntant parades sobre els diferents aspectes de la cultura local. Es donarà una especial importància a la gastronomia, centrada en els pintxos, amb la marca dels productes alimentaris de Navarra, Reyno Gourmet Navarra, present al Passeig Manuel Puigvert. Tot i així, també es mantindrà el tradicional vermut al bar de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH). També estarà representada la cultura amb la Navarra Music Comission, que es barrejarà amb la cultura catalana.

L’alcalde, Marc Buch, i la regidora de Fires, Lucía Sánchez, han presentat el monogràfic en el que han afirmat que hi haurà més de 100 expositors -les entitats locals poden demanar estand fins al 29 de juliol-. Malgrat el símbol de les festes de San Fermín són els braus, l’alcalde ha especificat que no hi haurà toros a Calella.

Buch i Sánchez presentant el monogràfic de la fira

La Fira se celebrarà del 22 al 25 de setembre, amb el 23, dia de la Festa Major de la Minerva, com a dia fort. Fins al mes de setembre, però, no es donarà a conèixer la programació detallada.

Comparteix el contingut!

Go to Top