El Psychobilly Meeting de Pineda celebra el 30è aniversari

2022-07-06T17:41:32+01:0006/07/2022|

#sortimdecasaPineda Fins el 12 de juliol, Pineda de Mar es converteix en la capital de gèneres com el psychobilly, rockabilly, surf, garage i punk, estils que conviuen en el Psychobilly Meeting que enguany celebra 30 anys. Torna després de dos anys de parèntesis obligat per la pandèmia, pel que s’ha decidit ampliar aquesta edició.

Tot i que engloba tot un estil de vida, la música és la protagonista, que es divideix en dos escenaris: el central se situa a la Platja dels Pins, destinat als grans concerts, i al Santi’s Beach Bar s’hi celebren les festes i les actuacions diürnes. Hi passaran bandes com Cock Sparrer, Guana Batz, Demented are go, Mad Sin, Batmobile, Restless, Red Hot Riot o Kryptonix.

Des del festival ambienten l’esdeveniment afirmant que “a una estranya estirp de dimonis se’ls permet caminar per la terra de nou en una petita ciutat a prop de la platja, però també molt a prop de l’infern”. Aquesta estirp a la qual es refereixen són els psychobillies, amants d’un gènere musical que combina el rockabilly amb el rock, el punk i l’R&B però també amb influència del cinema de terror.

Les entrades es poden comprar a la web de l’esdeveniment a un preu de 90 euros per tots els dies o de forma individual per cada dia, amb preus que van dels 20,95 euros als 35,95.

Comparteix el contingut!

Go to Top