A què et recorda el cartell de la Fira?

2022-07-07T10:02:25+01:0007/07/2022|

#laveudeCalella Ahir dimecres es va presentar el monogràfic i el cartell de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que enguany convida a Navarra. Les festes de San Fermín són les més representatives i, amb ella, el mocador. És el que s’ha plasmat al cartell, però alguns seguidors hi veuen un altre objecte molt més personal: “semblen unes calces”, afirmen alguns calellencs, sobretot quan el cartell es veu des de lluny. La forma en la que els braços l’agafen i les lletres de Navarra contribueixen a donar aquesta impressió.

El comentari ha corregut per les xarxes socials, on els usuaris s’animen entre si amb un “no sóc jo sol qui ho veig”. Aquesta doble interpretació formarà part de la fira de recuperació després de la pandèmia.

El mocador vermell sortirà del cartell durant la Festa Major per poder-lo comprar i que San Fermín es traslladi, per una vegada, a Calella.

Comparteix el contingut!

Go to Top