Compte amb els lladres a la platja

2022-07-13T08:41:42+01:0013/07/2022|

#laveudeCalella Una seguidora avisa que hi ha un lladre que roba les bosses dels banyistes a la platja de Calella. “Posa una tovallola sobre la bossa i ho agafa tot, després marxa caminant tan tranquil”, explica. A ella li van furtar quan s’estava banyant: “quan vaig sortir de l’aigua vaig veure que no hi havia la bossa. Un noi del costat em va dir que la bossa se l’havia emportat un home que havia marxat cap al passeig. Vam sortir corrents i el vam poder parar abans que travessés la via del tren, perquè just en passava un i va haver de parar al pas a nivell. Quan va veure que el perseguíem i cridàvem, la meva bossa la va llençar, però en portava dues més penjades del coll”.

Tot i que ella ha pogut recuperar els seus objectes personals, altres banyistes es van trobar sense res quan van tornar a la tovallola després de banyar-se. Ella mateixa va ser testimoni de com una altra parella denunciava els mateixos fets a una patrulla de la Policia Local que patrullava pel passeig. “Els havien deixat amb les sabates i el banyador”, lamenta.

Tot i que ha donat la descripció a la policia, cal anar amb molt de compte. Podria haver diferents lladres que utilitzin el mateix modus operandi que busquen diners o el mòbil emportant-se les motxilles i bosses dels banyistes.

Comparteix el contingut!

Go to Top