Mor Albert Salvañà, apassionat del teatre i expresident de Joventut Artística

Albert Salvañà ha estat tota la vida vinculat al teatre calellenc. (Foto: JAC)

2022-07-19T21:09:34+01:0019/07/2022|

Aquesta tarda ha mort Albert Salvañà, una de les persones més arrelades al teatre calellenc. Actor, director i professor de teatre, ha format part d’una gran quantitat d’obres representades a la ciutat, formant també diverses generacions en el que més estimava. En els últims temps estava estudiant una nova obra per poder tornar a dirigir a l’Orfeó Calellenc.

Salvañà va ser president de Joventut Artística, la companyia teatral calellenca, que ha lamentat la seva mort degut a problemes de salut i ha afirmat que sempre el recordarà qualificant-lo de “puntal” de l’entitat.

El seu paper més longeu dalt de l’escenari va ser interpretant a Naïm a L’estel de Natzaret, també coneguda com Els Pastorets, tal com va explicar en una entrevista recent a CALELLA COMUNICACIÓ. Es va posar en la pell del fill pròdig fins a 36 anys, mentre que vinculat al teatre hi ha estat pràcticament 60 anys, sempre com a voluntari. Una de les obres de les que guardava més bons records era “El pasajero de la noche”, de l’any 1992, on feia de protagonista, amb la que va recórrer i guanyar premis, entre ells el de millor actor, arreu de Catalunya.

Albert Salvañà dirigint una obra al Teatre Orfeó, la seva segona casa

Comparteix el contingut!

Go to Top