Dues alumnes calellenques estrenen al Teatre Orfeó la seva primera obra

2022-07-21T20:11:49+01:0021/07/2022|

#sortimdecasaCalella “El portal dels contes” és l’obra de teatre que es representarà al Teatre Orfeó Calellenc els dos pròxims caps de setmana. L’han escrit i dirigit la Xènia Subirana i l’Aina Villaret, dues estudiants calellenques de 1r de Batxillerat que cursen la modalitat d’arts escèniques i que l’han creat com a treball de recerca.

L’obra es basa en un lloc màgic en el que hi viuen els personatges dels contes més coneguts, però que ha patit alguns canvis. “És un espectacle fet pel públic infantil i familiar, creiem que és important que des de petits consumeixin teatre i cultura”, afirma l’Aina, fet que la Xènia corrobora afegint que “agafaran el nostre relleu”. Les dues estudiants han tingut l’ajuda de Joventut Artística, companyia de la qual forma part la Xènia, i de Calella Artesana, que els han deixat part de l’escenografia.

Hi haurà funcions els dies 23, 24, 30 i 31 de juliol al Teatre Orfeó. Les entrades es poden comprar de forma presencial a taquilla o a la web de Joventut Artística.

Comparteix el contingut!

Go to Top