Queixes pel retard en buidar les papereres dels voltants de la plaça Conrad Prat

2022-07-25T17:47:03+01:0025/07/2022|

#laveudeCalella Una seguidora es queixa que les papereres de la plaça Conrad Prat no es buiden amb prou freqüència, pel que s’acumulen les deixalles. Afirma que en l’última ocasió han trigat gairebé dues setmanes, “no pots llençar res, fa pudor i és fastigós”.

El problema que genera es veu, sobretot, al terra: una col·lecció de bosses de caca de gos que o han caigut degut a que estava molt plena o directament les han deixat a terra perquè no hi cabien. També hi ha altres deixalles a terra, com envasos o un got.

Sembla ser una zona en la que força gent hi passeja els gossos, a més de ser freqüentada per deixar el cotxe a l’aparcament de La Muntanyeta, pel que els veïns demanen que es buidin les papereres més sovint.

Comparteix el contingut!

Go to Top