Vehicles que se salten el semàfor del pavelló quan està vermell

2022-07-26T19:53:46+01:0026/07/2022|

#laveudeCalella Una seguidora lamenta estar “farta de veure com el semàfor del carrer Sant Josep amb el parc els vehicles se’l passen en vermell”. Afirma que “sempre espero que els cotxes estiguin aturats, però l’altre dia va venir d’un pam que una moto no s’endú per davant a la meva gossa i a mi. I no parlem dels que fan canvi de sentit de la parada del bus direcció Barcelona”. Per això es pregunta: “hem d’esperar que hi hagi un accident i llavors tot seran plors?”

Calella té 6 semàfors al llarg de la N-II, però no tots els vehicles els respecten. També quan està en groc hi ha força conductors que apreten l’accelerador per poder passar, malgrat els vianants ja es disposen a creuar.

Comparteix el contingut!

Go to Top